Col.laboracions

POESIA

ARGILA DE L’AIRE

La poesia i la música. Durant anys he estat col·laborant amb aquest grup de recitació poètica, quasi des dels seus inicis. Vaig fer moltes composicions adequades a cada recital. De vegades, en qüestió d’un mes tenia que traure noves microcomposicions per a un recital nou. Va ser una molt bona pràctica i vaig disfrutar coneguent la poesia de prop de la ma, sobretot, de Mari Carmen Saez. El treball, podriem dir culminant, va ser un treball titolat Poemes Solidaris, un espectable semiteatral, poètic musical, que va tindre molt bona acollida.

 

CONFITEOR

Grup de recitació poètica d’Algemesí. Amb ells vaig col·laborar als espectacles LA TERRA I EL GOIG, TRES POETRES, EL MURAL DEL PAÍS VALENCIÀ. Amb un gust exquisit en el muntatge dels seus recitals, aquest grup transmet la passió, la il·lusió i l’estima per la poesia.

 

MÚSICA

L HAM DE FOC

Coneixia a Mara i Efren per haver estat junts al grup Cendraires, i als inicis de L’ham de foc, vaig formar part de la banda. Ferem una minigira per diverses ciutats de l’Estat Espanyol. Tinc bons records d’aquells moments.

 

CALABRUIX

Una formación instrumental amb un repertorio de músiques tradicionals del sud i est d’europa. Tocarem a molts festivals folcs del moment i ferem una gira per varies ciutats de l’Estat. Disfrutava tocant amb Calabruix.

 

ALJUB

Projecte molt ben elaborat de Joansa Maravilla en el que vaig participar com a cantant durant dos anys aproximadament.

 

PEP GIMENO, BOTIFARRA

Arrel de coincidir en una actuació de folclore Pepe i jo ens ferem amics. Al temps li vaig produir el seu primer disc “ Si em pose a cantar cançons”. A partir d’aquell moment l’acompanye als concerts com a guitarra, participant en tots els projectes que du endavant. Darrerament en un disc conjunt amb Quico el Celio. El Noi i el Mut de Ferreries anomenat “La Barraca”, enregistrat a una barraca del Delta de l’Ebre.

 

CARLES DENIA I LA NOVA RIMAIRE

Vaig participar en el primer disc, “Tan alta com va la lluna”, com a llaut. Seguiria un any de actuacions presentant el disc. Va ser una delícia compartir aquest projecte tan enriquidor.

Altres col·laboracions: Marius Asensi i 21 grams, Carraixet, Dani Miquel, Naia, VerdCel.